Не е тайна, а и особена изненада, че в момента Били Айлиш се намира на върха в музиката. Брат ѝ Финиъс също има голяма заслуга за успехите ѝ, защото заедно с него пишат текстовете на песните, а той се грижи и за музиката.

Били Айлиш, Майкъл Б. Джордан и кой трябва да бъде следващият Джеймс Бонд

Били Айлиш за следващия Джеймс Бонд

Изпълнителката не се сеща за поне 50 човека, които могат да се справят, а само за един

В много интервюта са споделяли, че голяма част от текстовете на песните са писали в неговата стая. Определено това са деца-мечта за всички родители и брат и сестра, който са пример за подражание.

Напоследък обаче Били Айлиш и Финиъс получават все повече коментари в социалните мрежи, че всъщност им е било лесно да успеят, защото родителите им са били заможни.

Били Айлиш и брат ѝ Финиъс

Източник: GettyImages

Били Айлиш и брат ѝ Финиъс

Това очевидно е подразнило Финиъс, който в Twitter написа, че тези твърдения изобщо не са верни. Родителите им - Маги и Патрик, са актьори, но никога не са имали големи финансови възможности. Също така, не са познавали когото и да било в музикалния бизнес, за да помогнат на дъщеря си, пише LADbible.

Туитовете на Финиъс вече са изтрити, но в един от тях той дори казва, че е платил ипотеката на родителите си, а Били е им е плащала заплати, за да ги придружават на турнетата. До второто се е стигнало, защото родителите им е трябвало да работят, за да се издържат, но Били е държала да са до нея.

Били Айлиш, социалните мрежи и какво спря да прави певицата

Какво спря да прави Били Айлиш

Има си основателна причина

Ето защо им е давала пари, за да ѝ помагат, докато е на турне - с един куршум два заека. Финиъс също така дава съвет на всички млади творци да работят здраво, за да постигнат мечтите си.

Даде и обяснение защо е изтрил постовете си, което е по-скоро иронично. Финиъс пише, че ги е премахнал, защото му е станало ясно, че е облагодетелстван от родителите си. Също така се извинява, ако е обидил или засегнал някого.

Били Айлиш, брат ѝ Финиъс, "No Time To Die" и къде са написали песента за "Смъртта може да почака"

Магията зад песента за "Смъртта може да почака"

Няма кой да спре Били Айлиш и брат ѝ Финиъс, дори и Джеймс Бонд