Бен Афлек и Дженифър Лопес станаха звездната двойка на 2021 г., събирайки се отново след 14 години. И тогава ни бяха любимци, а сега още повече, защото са много по-зрели, осъзнати и знаят какво искат и могат да дадат един на друг. А това, че пътищата им отново се пресякоха, можем да наречем просто съдба.

Дженифър Лопес, новата ѝ снимка и поредният жест към Бен Афлек

Колко влюбена е Джей Ло в Бен Афлек

Феновете виждат всичко

Бен и Джен бяха двойка между 2000 и 2004 г. А преди дни, по време на интервюто си за The Howard Stern Show, Афлек разкри подробности не само за проваления си брак с Дженифър Гарнър, но и за това какво е довело до края на връзката му с Лопес.

Актьорът признава, че тогава с певицата им е било много трудно да поддържат отношенията си, защото са били заедно през цялото време. Друг фактор, допринесъл на 50% за раздялата им, е интересът на медиите към тях.

Снимка 558648

Източник: GettyImages

"Идеята, че хората те мразят и ви мразят заедно. И това да бъдете заедно е отрова и е грозно и токсично и никой от двамата не иска да бъде част от него", казва Афлек, без да крие емоциите си.

Той признава и че Лопес е била тази, която е взела решението да се разделят. А това го е накарало да се почувства като глупак и да бъде наистина гневен.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и как защити половинката си певицата

Как Дженифър Лопес защити Бен Афлек

Твърдо зад гърба на половинката си

Сега Бен и Джен отново са неразделни в последните месеци, но очевидно това не им е никакъв проблем - дори напротив. След източници, близки до двойката, двамата са си обещали да не пропиляват своя втори шанс, а основното, на което залагат за успех, е откровеността един към друг, предава Marie Claire.