"Любовта" между хакерите и известните личности ни се струва направо неизбежна. Причината - през годините сме виждали много звезди, които са ставали жертви на хора с доста добри умения зад компютъра.

Никол Шерцингер, Дженифър Лорънс, Скарлет Йохансон - някои от звездите, станали жертви на хакери

13 известни личности с голи снимки в интернет

Жертви на хакери

Най-пресен е случаят с изпълнителката Иги Азалия и изтеклите ѝ голи снимки. Случаят ѝ обаче е малко по-различен, защото тези снимки са част от фотосесия, а не са правени от самата нея.

Оказва се, че колежката ѝ Бела Торн е поредната жена, която си има проблеми с нахални хакери. За това стана ясно от профила ѝ в Twitter.

Бела Торн и Thorne by Bella - актрисата пусна козметична линия

Колко секси може да е голата Бела Торн

Thorne by Bella е за всички палави момичета

21-годишната Торн написа в социалната мрежа, че от неизвестен номер са ѝ били изпратени няколко нейни голи снимки, след което тя е била заплашена, че ще бъдат пуснати в публичното пространство.

Това я е накарало да се чувства несигурна и като под постоянно наблюдение. Още повече че някой е успял да достигне до нещо, което не е предназначено за него, а за специален човек.

Ето защо Бела Торн е решила да снима и да сподели чатовете с хакера, на които се виждат и въпросните снимки. По този начин тя смята, че си е върнала контрола над тези снимки (според нас и над живота си), защото вече няма с какво да я изнудват. Но и споделя, че въпросният недоброжелател ѝ е показал, че разполага с голи снимки и на други известни личности.

Както пише The Hollywood Reporter, тя смята, че става въпрос за някое 17-годишно момче - доста умно, след като може да се сдобие с такъв тип снимки, поело по лош път. Затова и певицата-модел се опитва да подходи с разбиране към ситуацията, защото не иска тази негова грешка да съсипе живота му. 

Иги Азалия, GQ Австралия и скандалът с голите снимки на изпълнителката

Иги Азалия и скандалът с голите ѝ снимки

Когато старите кадри заживеят нов живот

Припомняме, че хакерът, който преди няколко години пусна голи снимки на Дженифър Лорънс и други звезди, беше осъден на 8 месеца затвор и 60 часа обществено полезен труд.