Въпреки огромната си популярност в световен мащаб, през последните години падението на Victoria's Secret е очевидно за всеки.

Victoria's Secret, Приянка Чопра, Меган Рапино и как компанията за бельо ще замени ангелите си

Кои ще са новите "ангели" на Victoria's Secret

Компанията за бельо сменя посоката

Промяната в бранда обаче дойде в средата на тази година, когато беше обявено, че известни личности като Приянка Чопра и Меган Рапино влизат в борда на директорите, за да променят всичко из основи.

Оказва се, че именно промяната е накарала Бела Хадид да се съгласи отново да работи с Victoria's Secret. В интервю за Marie Claire моделът казва, че новите силни жени в бранда са успели да ѝ покажат на практика какво точно ще се промени.

Според нея всеки модел, работил с Victoria's Secret преди това, усеща разликата. Като сега например има нови правила и протоколи по време на снимките, които трябва да бъдат спазвани. От People припомнят, че цялата тази промяна в бранда идва две години след като същинските проблеми за него започнаха.

Victoria’s Secret, Ед Разек, Бела Хадид и обвиненията в сексуален тормоз

И ангелите на Victoria’s Secret са били жертви на сексуален тормоз

Да си модел не е лесно

През 2019 г. титлата ангел на Victoria's Secret отпадна, а малко след това заваляха и упреци, че компанията не толерира различните жени, размери и форми. За капак на всичко, един от бившите шефове във Victoria's Secret беше обвинен в сексуален тормоз през 2020 г.

Бела Хадид, Уилоу Смит и откровенията на модела за психичното ѝ здраве

И Бела Хадид плаче

Социалните мрежи просто не са реални

Бела Хадид пояснява още, че една от съществените промени е, че моделите не са задължени да правят каквото и да било по време на фотосесии, ако не са съгласни. "Не е нужно да показваме части от телата си, които не искаме. Това е много важно за нас, жените."