Без да омаловажаваме труда на всички, замесени по някакъв начин в Седмица на модата в Париж, но като че ли имаме чувството, че Бела Хадид открадна шоуто тази година... Просто излезе на подиума и се разходи пред смаяната публика с рокля, която минути по-рано не е съществувала никога. И така накара всички да говорят за нея.

Бела Хадид и роклята ѝ от втечнен памук на седмицата на модата в Париж, за която всички говорят

Когато Бела Хадид излезе на подиума само по прашки

Разголената рокля на модела пак накара всички да говорят за нея

А сега още едно нейно облекло е тема за разговор - отново провокативно и отново приковаващо вниманието.

Тази седмица Бела Хадид дефилира и на представянето на колекцията на Stella McCartney за пролет/лято 2023. Този път обаче събра погледите на публиката със своя прилепнал бляскав тоалет, под който отново е само по прашки.

Снимка 589849

Източник: GettyImages

Бела премина през котешката пътечка уверено, видимо без никакво притеснение от материята на дрехата ѝ, под която прозират гърдите ѝ. На подуима Бела Хадид показа и втора визия - с къса черна жилетка и панталон с ниска талия с блестящи изрезки на бедрата.

Снимка 589848

Източник: GettyImages

В ревюто участва и сестра ѝ Джиджи Хадид, а за да се насладят на модното шоу първите редове бяха заели Пол Маккартни, Карли Клос, Попи Делевин, Ели Гулдинг, Джейдън Смит и Джери Сейнфелд, пише Page Six.

Снимка 589851

Източник: GettyImages

Бела Хадид не е единствената, която забрави за сутиена. Актрисата Флорънс Пю предизвика истински фурор след като се появи на модното шоу на Valentino през юли в прозрачна розова рокля.

Флорънс Пю, Valentino и прозрачната рокля, с която разбуни духовете

Флорънс Пю не се срамува от гърдите си

Актрисата дава урок и пример

Без доза притеснение тя беше решила да не прикрива нито гърдите, нито зърната си.