Все по-модерно става известните личности да говорят за психичното си здраве и за трудностите зад блясъка на професията си. Към тях се присъедини и Бела Хадид, която също има какво да ни каже.

Бела Хадид, Марк Калман, кинофестивалът в Кан и забавленията им в свободното време

Новият мъж в живота на Бела Хадид

Очевидно е страшен късметлия

Наскоро тя коментира пред Vogue 15 от най-забележителните си визии през годините. А сред тях нямаше как да не намери място и изрязаната и доста провокативна рокля в червено, която моделът облече на кинофестивала в Кан през 2016 г.

Хадид се почувства смутена и доста неудобно от кадрите, на които не оставя почти нищо на въображението. Тя подчертава, че роклята на Alexandre Vauthier Couture е "великолепна", но просто не изразява нейната истинска същност.

Снимка 543359

Източник: GettyImages

Днес тя си спомня, че е била много нервна, носейки тази рокля - заради камерите, заради многото грим, заради цепката, заради сексуалността, която излъчва.

Снимка 543358

Източник: GettyImages

Моделът също така се пошегува, че излизането й на червения килим с тази рокля е било и премиерата на нейното алтер его Белинда, която е коренната й противоположност, цитират я от Page Six.

Бела Хадид, кинофестивалът в Кан и предизвикателната визия на модела

Колието, с което Бела Хадид засенчи всички

Бела превъртя играта

Е, изглежда че през годините досега Бела е натрупала значителна увереност, защото наскоро, отново на червения килим в Кан, привлече погледите на всички към деколтето си. Но този път го направи по доста по-оригинален и не толкова провокативен начин.