Модният сезон, в който бяха представени тоалетите за есен/зима 2022 г. беше нещо като семейна среща за сестрите модели Джиджи Хадид и Бела Хадид. През целия месец, посветен на модата, сестрите споделяха подиумите в Париж, Милано и Ню Йорк. 

Michael Kors, ревюто в Ню Йорк и участието на Джиджи и Бела Хадид, Ирина Шейк, Емили Ратайковски

Съблазън по американски

Колекцията Есен 2022 на Michael Kors

В четвъртък, 3 март, в покрайнините на Париж, Джиджи и Бела отбелязаха осмото си съвместно шоу, разхождайки се в тоалети на Ludovic de Saint Sernin.

Ревюто на младия белгийски дизайнер беше открито от Джиджи Хадид, облечена в къса рокля тип риза. Естествено, гостите моментално вдигнаха телефоните си, за да заснемат блестящата изява на младата майка, докато тя дефилираше.

Снимка 565718

Източник: GettyImages

Черешката на тортата обаче се оказа сестра ѝ Бела Хадид, която закри модното шоу с невероятен тоалет, пишат от Hola.

Бела Хадид, Джиджи Хадид и голите снимки от фотосесията им за Versace

Джиджи и Бела Хадид - голи и греховно секси

Новa провокативна снимка от фотосесията им за Versace

Моделът излезе на подиума с типична прозрачна рокля на Ludovic de Saint Sernin с непрозрачни апликации на всички по-интимни места. Един доста провокативен и секси тоалет, който не оставя много на въображението.

Снимка 565720

Източник: GettyImages

Не можем да отречем обаче, че е идеален избор за Бела Хадид, която винаги е изглеждала ослепително в точно такива рокли.

Снимка 565721

Източник: GettyImages

"Това е сбъдната мечта! Не мога да повярвам, че това се случи. Срещнах Бела Хадид за първи път на наградата LVMH преди четири години, тя беше абсолютна мечта, завладяваща и сияеща, най-милото и щедро момиче някога. Завинаги ще съм ви благодарен, че повярвахте в моята визия и ме подкрепихте. Това беше труд на любов и съм безкрайно щастлив, че най-накрая света го видя", пише щастливият дизайнер под споделената снимка на Бела Хадид в профила на бранда.

Людовик де Сен-Сернин все по-усилено се налага като име в света на модата. Той е един от първите дизайнери, които включват в колекциите си поли за мъже. Към момента това е рядкост и изглежда екстравагантно, но е на път да се промени.

"Ще мине известно време преди мъжете да започнат масово да носят поли. Харесвам мъже в поли. Мисля, че е много освобождаващо. Мисля, че наистина е забавно за мъжете да носят това, което досега се смяташе за дамско облекло", казва белгийският моден дизайнер Людовик де Сен-Сернин, цитиран от The Guardian.