С нетърпение очакваме новината за раждането на наследника на Джиджи Хадид и Зейк Малик. Моделът е в последните седмици на бременността си, но нямаме по-голяма яснота кога точно се очаква щастливото събитие.

А междувременно сестрата на бъдещата майка Бела Хадид сподели в профила си в Instagram една доста интересна снимка на двете.

На нея виждаме двете красавици, които с ръце акцентират върху коремчетата си. Докато това на Джиджи е очевидно изпъкнало и е като за пети-шести месец от бременността, това на Бела е по-скоро... подуто.

Уточнението е, че кадърът е от 11 юни. А по-малката сестра Хадид написа под него: "Две хлебчета във фурната, моето е от бургера, а това на Джиджи - от Зейн. Обичам ви и двамата толкова много. Не мога да спра да плача."

Джиджи Хадид и първата й фотосесия с бременно коремче

Джиджи Хадид и първите снимки с бременно коремче

Истинска красота

Очевидно бъдещата леля е доста емоционална за предстоящото раждане на новия член на семейството. А малката шегичка, от която някои на пръв поглед са си помислили, че и тя е бременна, всъщност е единствената снимка на Джиджи от последните месеци, на която ясно се вижда коремчето й, като изключим тези от фотосесията, които сподели наскоро.