До голяма степен очакванията ни към красивите и успешни жени са да бъдат ледени красавици, надути и безчувствени. Не знаем откъде тръгва това клише, но със сигурност ни е приятно да видим, че то невинаги е истина.

Бела Хадид, Джулиан Де Силва и защо според него моделът има перфектното лице

Коя е световната звезда с най-съвършено лице

Говори пластичният хирург Джулиан Де Силва

Бела Хадид е призната за една от най-красивите жени в света, което не ѝ пречи да се забавлява, дори и докато работи.

Поне така изглежда от двете нови публикации на модела. Едната е с видео, на което Бела Хадид позира щастлива по сини бански, а другата - поредица от снимки, които показват работните моменти от фотосесия на плажа.

24-годишната моделка явно се е научила да съчетава работата с удоволствието или просто е намерила идеалната професия, която я кара да се смее, докато работи.

Едва ли е нужно да споменаваме колко секси е Бела Хадид, облечена в синия си бански, на фона на палмата и морето. Тя подскача усмихната, очевидно забавлявайки от това което прави.

Във втората публикация Бела носи бански в розово, жълто и лилаво, а на снимките можем да видим и работните моменти от фотосесията, заедно със снимачния екип.

Феновете на Бела я засипаха с комплименти, за да покажат любовта си към модела. В коментарите под снимките се включи и по-голямата сестра Хадид - Джиджи. 

Бела Хадид и щурото ѝ парти за 24-ия рожден ден

Бела Хадид по бански и с коктейл

Как се забавлява супермоделът на рождения си ден

За никого не е тайна колко близки са двете сестри. Когато Бела не е работа, винаги е близо до сестра си и семейството. Наскоро дори стана ясно, че Бела е присъствала на раждането на Джиджи у дома, заедно с майка им Йоланда Хадид и бащата на детето Зейн Малик.

Джиджи Хадид, майчинството, животът извън модата и какво сподели моделът пред Vogue

Джиджи Хадид с разказ за раждането вкъщи

Най-важната роля в живота й