В по-голямата част от времето светът на богатите и известните ни изглежда като една сбъдната мечта. Но някои от тях не издържат на напрежението и решават да ни покажат и другата му страна, която далеч не е толкова бляскава и за завиждане.

Бела Хадид, Уилоу Смит и откровенията на модела за психичното ѝ здраве

И Бела Хадид плаче

Социалните мрежи просто не са реални

Сред тях е и Бела Хадид, която не за първи път повдига темата за психичното здраве и огромното напрежение, на което са подложени звездите, особено в ерата на социалните мрежи. 

През есента на миналата година моделът публикува в профила си в Instagram няколко снимки, на които плаче - нещо, което й се случва всеки ден от години насам, както сама призна.

А като основна причина изтъкна несигурността, която изпитва, заради фалшивия облик, който демонстрира като част от професията си. И напомни на хората, че не всичко, което виждат в социалните мрежи, изглежда така и в действителност.

Сега Хадид говори отново за тези кадри пред WSJ. Magazine. По думите й, публикуването им я е направило "по-малко самотна", защото много хора са се свързали с нея, за да и споделят, че и те се чувстват по същия начин и преминават през подобни "депресивни периоди".

"Почувствах, че е добре за мен да кажа истината и дори смятах, че не мога вече да публикувам красивите си снимки", обяснява Бела, която не се срамува милиони да видят разплаканото й лице без грим, защото то отразява истински начина, по който се чувства в онзи момент.

Моделът признава, че има добри и лоши дни. В някои тревожността е по-малко, в други - повече. И в последните три години всеки път, когато не се чувства добре, заснема емоциите си и праща свое тъжно селфи на майка си или на терапевта си.

Бела Хадид, Victoria's secret и любопитните кадри зад кулисите от фотосесията по бельо

Victoria's Secret си върна секси формите на Бела Хадид

Любопитни кадри от фотосесията

По този начин тя успява да запази истинската си същност и да даде свобода на чувствата си. Защото в противен случай просто може да загуби себе си, докато ние продължаваме да гледаме перфектните й снимки, предава Daily Mail.