Само след два дни ще можем да видим какви са ги сътворили Аштън Кътчър и Рийз Уидърспун в Your Place or Mine, романтичната комедия на Netflix.

Your Place or Mine, Formula 1: Drive to Survive и новите филми и сериали на Netflix през февруари

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Ето какво ни очаква през най-краткия месец от годината

Поне на пръв поглед двамата изглеждат като добро попадение за целите на филма и съвсем скоро ще разберем дали това е така. На официалното представяне на филма в Лос Анджелис преди няколко дни обаче двамата дадоха повод и за подигравки, и за спекулации.

На премиерата на на Your Place or Mine, разбира се, и Кътчър, и Уидърспун присъстваха, но впечатление направи тяхната дистанцираност. В социалните мрежи особено се разпространява снимка на двамата, на която са застанали един до друг, но без да се прегърнат или направят какъвто и да било контакт.

Снимка 605666

Източник: GettyImages

По-голямата част от коментарите гласят, че актьорите изглеждат доста неловко. Аштън Кътчър реши да каже нещо по темата, за да могат спекулациите да спрат. В подкаста Chicks in the Office твърди, че какво и да направи на червения килим винаги ще е в губеща позиция.

Актьорът смята, че ако прегърне Рийз Уидърспун ще излезе така, че двамата са много близки и имат връзка. Но ако не я прегърне, както и направи, слуховете ще са, че двамата не се харесват. Оказва се, че дори Мила Кунис е забелязала колко неловко изглеждат съпругът ѝ и Уидърспун.

Кътчър твърди, че Кунис им е писала в общ чат, за да им каже, че изглеждат неловко и да се държат така сякаш се харесват, пише The Hollywood Reporter. Е, оказва се, че няма драма около цялата ситуация и това просто е бил техният избор. А само няколко дни по-късно на премиерата на филма в Ню Йорк видяхме и прегръдка, съпроводена с усмивки.