През последните дни Аштън Кътчър и съпругата му Мила Кунис си навлякоха гнева на доста хора. Причината: двамата са изпратили писмо до съда, с което искат да помогнат на Дани Мастърсън. Колегата им от сериала "Шеметни години" бе осъден на поне 30 години затвор по обвинения за изнасилване на две жени.

Аштън Кътчър и Мила Кунис след присъдата на колегата им Дани Мастърсън - за какво се извини двойката

Сгафиха ли Аштън Кътчър и Мила Кунис

За какво трябваше да се извини двойката

И понеже в писмата си актьорите определят Мастърсън като модел за подражание, застъпването им за него разгневи хората в социалните мрежи.

Последва и извинение от страна на Кътчър и Кунис, което обаче не бе достатъчно, за да утихне бурята около тях. Причината е, че в социалните мрежи започна да се върти клип от 2003 г. от предаването Punk'd на MTV, в което Аштън Кътчър бе водещ и изненадваше (невинаги приятно) известни личности със скрита камера.

Във въпросното видео актьорът прави нещо като представяне на Хилари Дъф, пояснявайки, че участва в сериала "Лизи Магуайр", има издаден албум и ще участва с него във филма "Деца на килограм" (2003 г.). След това прави и коментар, който сега мнозина определят като вулгарен.

Дани Мастърсън - актьорът, осъден на поне 30 години затвор

Холивудският актьор, осъден на 30 години затвор

Ето защо Дани Матерсън ще прекара остатъка от живота си в затвора

"И тя е едно от момичетата, които всички чакаме да навърши 18. Заедно с близначките Олсен", казва Кътчър по адрес на 15-годишната по онова време Хилари Дъф, пише ET Canada.