Началото на годината беше бурно за Мерилин Менсън, защото именно в първите месеци на 2021 г. Евън Рейчъл Ууд го обвини в сексуално насилие.

Мерилин Менсън, обвиненията на Евън Рейчъл Ууд, напускането на мениджъра му и нови свидетелства от китариста на Limp Bizkit

Нови обвинения срещу Мерилин Менсън

И още признания от други музиканти

Не само актрисата обаче отправи подобни обвинения към него. С изминаването на няколко месеца ситуацията се нормализира и не чувахме нищо около случилото се.

Сега обаче е на път отново да експлодира в лицето на Менсън, защото бившата му асистентка Ашли Уолтърс е завела дело срещу него. Според твърденията ѝ, тя е била насилвана сексуално от изпълнителя.

Принуждавал я е също така "да пътува с наркотици". По думите на бившата асистентка на Менсън, той я е предлагал (каквото и да означава това) на свои приятели в индустрията.

Ашли Уолтърс твърди също, че изпълнителят се е хвалил пред нея как е изнасилвал жени, като дори ѝ е показал видео, в което се вижда как насилва непълнолетно момиче. Пред The Cut тя допълва, че Менсън я е карал да се чувства като негова собственост.