Тези дни стана ясно, че Арнолд Шварценегер се е опитал да влезе в Германия с часовник, който предварително не е заявил, че носи със себе си.

Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито с обща снимка 35 години след комедията “Близнаци”

35 години по-късно - Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито отново заедно

Какво събра двамата актьори от “Близнаци”

Това е коствало известни проблеми за актьора, като се твърди, че е трябвало да прекара на летището няколко часа, докато случаят бъде изяснен.

Шварценегер е носел със себе си часовник Audemars Piguet и е обяснил на местните власти, че го внася в страната, за да го пусне на търг с благотворителна цел.

Ситуацията е била разрешена и Арнолд Шварценегер в крайна сметка е пристигнал на търга, където е решил да пусне няколко шеги относно случилото се. Във видео, публикувано от TMZ, се вижда как актьорът излиза на сцената и казва, че хората обичат да започват някои начинания с известна доза драма.

Снимка 649818

Източник: GettyImages

"Това видяхме вчера. Искам да кажа, можете ли да повярвате, че изведнъж съм се озовал с белезници?" Арнолд продължава, шегувайки се, че всъщност наистина е бил с белезници, но не на летището и не поставени му от полицията, а от приятелката му, с която са имали страстна нощ.

Коя е Хийтър Милиган - половинката на Арнолд Шварценегер

Коя е жената до Арнолд Шварценегер

Какво знаем за Хийтър Милиган

И това не е единствената шега на актьора за случилото се. "Но сериозно, жената в митническата служба каза: "Ако не се държите добре, ще ви сложа белезници". И аз казах: "Хей, това е добре. Това е страхотна сделка, защото обикновено плащам по 500 долара за това", завършва шегата си Шварценгер.

Актьорът явно е бил в настроение, защото е казал пред публиката, че митничарите са претърсили багажа му за още един часовник, но не са го намерили. "И не мога да ви кажа къде съм го скрил, защото просто днес не мога да седна." 

Патрик Шварценегер, синът на Арнолд Шварценегер, влиза в трети сезон на "Белият лотос" на HBO

Синът на Арнолд Шварценегер влиза в един от най-популярните сериали

Милош Бикович също ще участва в хитов сериал на HBO

От TMZ твърдят, че въпросният часовник в крайна сметка е намерил своя нов собственик, който се е разделил с 270 000 евро.