В началото на тази седмица стана ясно как Мария Шрайвър е разбрала за извънбрачното дете на Арнолд Шварценегер. От документалната поредица Arnold научаваме, че двойката е ходила на брачна консултация веднъж седмично и именно там Шрайвър е попитала съпруга си дали той наистина е баща на Джоузеф.

Арнолд Шварценегер и изневярата - как Мария Шрайвър е разбрала, че актьорът има извънбрачен син

Как Мария Шрайвър е разбрала за изневярата на Арнолд Шварценегер

Arnold дава отговори на много въпроси

"Стори ми се, че сърцето ми спря, но тогава ѝ казах истината." Арнолд допълва, че Мария Шрайвър е била съкрушена от признанието му, като разяснява, че е имал афера с домашната прислужница Милдред Баена през 1996 г. Но твърди, че в началото наистина не е знаел, че Джоузеф е негов син.

Арнолд Шварценегер обаче изобщо не обича да говори по тази толкова лична и болезнена тема. "Мисля, че причиних достатъчно болка на семейството си заради моята издънка. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всички. Ще трябва да живея с това до края на живота си."

Легендата в бодибилдинга не крие, че е направил грешка. Но и признава, че в същото време не кара Джоузеф да се чувства сякаш "не е добре дошъл на този свят". "Обичам го, той е невероятен млад мъж", казва още Шварценегер.

Снимка 621569

Източник: GettyImages

Той и Мария Шрайвър се женят през април 1986 г., почти девет години след запознанството си. Раждат им се четири деца - това са дъщерите им Катрин и Кристина и синовете Патрик и Кристофър. През май 2011 г. съпрузите се разделят, на фона на твърдения, че актьорът и културист е имал афера.

В крайна сметка той признава, че по време на брака си с Шрайвър му се е родил син, Джоузеф, от икономката Милдред Баена. През декември 2021 г. разводът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър е финализиран.

Арнолд Шварценегер и вярва ли в живота след смъртта

Какво мисли Арнолд Шварценегер за смъртта

Актьорът е вбесен от мисълта, че хората не са безсмъртни

Сега и двамата продължават напред, като са запазили добри и приятелски отношения, заради децата и внуците си. Източник на Us Weekly споделя, че Шрайвър не иска да бъде съжалявана и е съсредоточена върху положителни неща. Тя няма намерение да коментира публично документалния филм Arnold и иска да остави случилото се в миналото, без да трябва да преживява отново трудностите във вече отминалия ѝ брак. Сега тя и Шварценегер се разбират добре и са съсредоточени "върху това, което е най-важно за тях - децата им", допълва още източникът.