Арнолд Шварценегер е от хората, които вярват, че невъзможни неща няма, а всичко е въпрос на правилно наредени приоритети.

Съвет от Арнолд Шварценегер - как да намираме време за тренировка

Съвет от Арнолд Шварценегер - как да намираме време за тренировка

Когато Арнолд говори, всички трябва да слушат

Така например той смята, че няма как човек да не може да отдели поне 15 минути на ден, за да се раздвижи и влезе във по-добра форма. Но има неща и концепции, в които Арнолд не вярва. Като например, че след смъртта можем да отидем в Рая.

В разговор с Дани ДеВито за списание Interview актоьрът е запитан какво мисли, че ще е бъдещето на хората предвид негативните сценарии, които се предвиждат. Тогава Шварценегер се сеща за това как Хаърд Стърн веднъж го е попитал какво се случва с нас, когато умрем.

"Нищо. Озоваваш се два метра под земята. Всеки, който ти казва нещо друго, е лъжец", спомня си Арнолд. Според него не знаем какво се случва с душата и не е експерт в областта, но е сигурен, че никога няма да се видим по начина, по който изглеждаме в момента.

Арнолд Шварценегер смята, че тъжната част е именно това, а хората, които казват, че ще се срещнат с близките си в Рая, просто фантазират. "Знам, че някои хора се чувстват комфортно със смъртта, но аз не."

Арнолд Шварценегер и изневярата - как Мария Шрайвър е разбрала, че актьорът има извънбрачен син

Как Мария Шрайвър е разбрала за изневярата на Арнолд Шварценегер

Arnold дава отговори на много въпроси

Причината е, че така актьорът мисли, че ще пропусне абсолютно всичко, което се случва. "Да седя тук с теб, това един ден няма да го има." Но Арнолд Шварценегер е категоричен, че не иска и да умира, и че това го вбесява. Защото за последните 20 години е загубил около 15 близки приятели от бодибилдинга.