Миналия месец Арми Хамър беше отхвърлен от агенцията за таланти WME и бе принуден да откаже участие във филма Shotgun Wedding заради скандални обвинения срещу него. Тези дни се появи млада жена с ново 20 и в момента заради нея актьорът е обект на разследване.

Арми Хамър, The Offer и отказът от ролята в сериала за "Кръстникът"

Защо Арми Хамър отказа пореден ангажимент

Дали не е началото на края на една кариера

Във виртуална пресконференция 24-годишна жена на име Ефи обвини Арми Хамър, че я е изнасилил. Именно заради това актьорът е официално заподозрян и полицията в Лос Анджелис разследва случая.

Звездата от "Социалната мрежа" обаче категорично отрича обвиненията, както и адвокатът му, който ги определя като "скандални".

Пред известния адвокат за правата на жените Глория Олред обвинителката споделя, че за първи път се среща с Хамър във Facebook през 2016 г. По това време тя е на 20.

"Влюбих се в него моментално", цитират Ефи от BBC. Тя разказва и че с напредването на връзката им Арми е използвал "тактика на манипулация", за да упражни контрол върху нея. И го обвинява в психическа, емоционална и сексуална злоупотреба.

По думите й предполагаемото изнасилване се е случило на 24 април 2017 г. "Арми Хамър ме насилва в продължение на повече от четири часа в Лос Анджелис, по време на което той неколкократно удари главата ми в сетна, натъртвайки лицето ми.", уточнява Ефи.

Разказва още и че се е опитала да се измъкне, но той не й позволил. Помислила си, че ще я убие, но Хамър просто си тръгнал.

В изявление, изпратено до BBC, адвокатът на актьора - Андрю Бретлър, не само отхвърля обвиненията, но казва, че отношенията им са били "напълно съгласувани, обсъдени и договорени предварително".

Господин Бретлър показва на медията и снимки на текстови съобщения с предложения за екстремно сексуално поведение, за които твърди, че са изпратени от 24-годишната жена на актьора. И на които Хамър е отговорил отрицателно, тоест, бил казал на Ефи, че не иска да поддържа такъв тип отношения.

Сексът, прибързването с интимните контакти и до какво може да доведе

Когато сексът ни прави слепи

Невинаги е добър избор

В изявлението си адвокатът на актьора споменава още и че търсенето на внимание и неразумен правен иск само ще затруднят истинските жертви на сексуално насилие да получат справедливостта, която заслужават.