Преди две седмици всички погледи бяха вперени в Арина Сабаленка, но не само заради тениса и представянето ѝ на корта, а и заради смъртта на половинката ѝ Константин Колцов. 

Арина Сабаленка след  Australian Open -  кой е Константин Колцов, мъжът до тенисистката

Кой е мъжът до Арина Сабаленка

17-годишната разлика във възрастта не е проблем

Към момента се смята, че бившият хокеист се е самоубил, а смъртта му дойде само няколко дни преди Сабаленка да започне участието си в Miami Open. Световната номер две в тениса обаче побърза да поясни, че в момента на трагедията двамата с Колцов не са били двойка.

Арина Сабаленка не е влизала в повече детайли около отношенията си с Константин Колцов, като дори не отказа участието си на турнира в Маями. Тя обаче отпадна много рано - едва след втория си мач.

Последната седмица тенисистката стоеше далеч от социалните мрежи, но реши да се завърне. От Sportskeeda разбираме, че тя е публикувала обръщение към феновете си на стори в Instagram.

В него Арина Сабаленка им благодари за всички мили и загрижени съобщения, които е получила през последните две седмици. Малко по-късно тя публикува видео, в което се вижда как е в залата и тренира усилено, за да се завърне на корта.

анкета

Колко ще се задържи Григор Димитров в топ 10?

Виж резултати

Дълго, сега е яхнал вълната 34.8%

Няма да е много, конкуренцията е голяма 22.3%

Докато не си хване пак гадже 42.9%

Към него тя написа, че движението е лек както за тялото, така и за душата. Завършването ѝ на корта трябва да се случи съвсем скоро, защото Сабаленка е заявила участие в турнира Porsche Tennis Grand Prix. Той ще се проведе от 15 до 21 април в в Щутгарт, Германия.

Григор Димитров след Miami Open - колко пари заработиха българинът и неговият опонент Яник Синер

След загубения финал - колко пари заработи Григор Димитров

Турнирът в Маями се оказа повече от успешен

Титлата от този турнир ѝ се изплъзва през последните три години, като тя достигна до три поредни финала, които загуби. След Щутгарт Арина Сабаленка се очаква да се отправи към Мадрид, където да вземе участие в турнира Mutua Madrid Open, където да защити титлата си от миналата година.