През последните години на Ар Кели му е доста напрегнато, защото постоянно срещу него изкачат нови обвинения в сексуално посегателство и педофилия. Оказва се, че изпълнителят ще понесе последствията от действията си. 

Ар Кели, Деметриус Смит, обвиненията в педофилия и кой ще свидетелства срещу него

Става още по-страшно за Ар Кели

Нов свидетел по делото му

След като 55-годишният Ар Кели бе осъден през септември миналата година в Ню Йорк за рекет и трафик на хора с цел сексуална експлоатация за престъпления, извършвани в продължение на две десетилетия, сега той получи присъда от 30 години затвор по обвинение, че е използвал славата и известността си, за да извършва сексуални посегателства над деца и жени, съобщава CNN.

Преди произнасянето на присъдата няколко жени свидетелстваха срещу Ар Кели, като споделиха, че насилието, упражнявано върху тях от изпълнителя, им е причинило сериозни психически проблеми.

Снимка 579424

Източник: GettyImages

Прокурорите поискаха от съдията да осъди Кели на 55 години, докато защитниците му поискаха 10 или по-малко, заявявайки, че искането на прокурорите е "равнозначно на доживотна присъда".

Оцелелите от насилието на Кели се държаха за ръце и се молеха, докато съдията от окръжния съд на САЩ Ан Донъли започна да чете присъдата му. Кели, който носеше кафява затворническа униформа, очила с тъмни рамки и черна маска на изслушването във федералния съд в Бруклин, не показа никакви емоции и отказа да направи изявление.

Ар Кели и двете момчета, които го обвиняват в сексуални престъпления

Новите жертви на Ар Кели

И още по-страшните обвинения

"Оставихте след себе си следа от разбити животи", каза Донъли на Кели.

При решаването на присъдата Донъли каза, че е смятала за травматично детството на Кели, след като адвокатите му съобщиха, че той е бил многократно сексуално малтретиран от член на семейството и от неговия хазяин.

Снимка 579426

Източник: GettyImages

"Това може да обясни, поне отчасти, какво е довело до вашето поведение. Но със сигурност не е извинение", заяви съдийката.

Ар Кели, YouTube и защо платформата изтри профилите на изпълнителя

Защо YouTube изтри профилите на Ар Кели

Пореден удар по изпълнителя

В съда бяха представени и доказателства по още едно обвинение - че Кели е представил фалшиви документи, за да се ожени за покойната вече певица Алая през 1994 г. Тогава изпълнителката, която загина в самолетна катастрофа, е била едва на 15 години.