Изпълнителят на хита "I Believe I Can Fly" Ар Кели вече близо две години лежи в затвор и чака да започне процесът срещу него.

Междувременно, докато звездата от 90-те лежи на топло, се появяват нови доказателства и жертви, които го обвиняват в сексуални престъпления.

Тези дни излязоха твърдения за злоупотреба на певеца със 17-годишно момче. Според прокурорите Ар Кели е имал връзка с малолетния и го е малтретирал след една тяхна среща в McDonald's през 2006 г.

Същото това момче го запознава със свой приятел, с когото музикантът също се срещал известно време. Веднъж прочутият изпълнител го накарал да прави секс със свои приятелки, а Кели през това време ги е снимал.

Носителят на Грами, чието истинско име е Робърт Кели, ще бъде изправен пред съда в Ню Йорк на 9 август, съобщават от Newsweek.

Тогава ще бъдат изслушани всички свидетели и ще станат ясни обвиненията срещу него. Те включват сексуална експлоатация на деца, правене на неприлични изображения на непълнолетни, рекет и възпрепятстване на правосъдието.

Ар Кели, Деметриус Смит, обвиненията в педофилия и кой ще свидетелства срещу него

Става още по-страшно за Ар Кели

Нов свидетел по делото му

Прокурорите смятат, че предполагаемите престъпления на музиканта не са единични случаи, а част от модела му на поведение като цяло.