Антонио Бандерас беше онлайн гост в испанското телевизионно предаване El Hormiguero, където от къщата си в Малага разкри как се справя с домашната изолация и как му влияе положението, в което се намира.

Пред водещия Пабло Мотос актьорът призна, че се чувства много самотен, тъй като с партньорката му Никол Кимпел са останали разделени и това много му тежи.

Tъй като Антонио Бандерас е бил в Мадрид, за да снима филм с Пенелопе Крус в продължение на три седмици, той е останал заклещен в страната, предвид създалата се ситуация. Успял е само да се придвижи до родната си Малага, където в момента е под домашна изолация.

Антонио Бандерас и дамата, която ще го придружи на Оскарите

Жената, която ще придружи Антонио Бандерас в нощта на Оскарите

Никол Кимпел отново е резерва

По това време приятелката му Никол е имала работни ангажименти в Женева, където и се е наложило да остане, докато ситуацията се подобри. А предвид темпото, с което се разпространява коронавирусът, има да почака доста. За разлика от Антонио обаче, Никол Кимпел поне не е сама, а в компанията на сестра си и баща си, които са я придружавали.

Снимка 454499

Източник: GettyImages

В тези дни на карантина Антонио Бандерас се възползва от възможността да се посвети на домакински дела, за да се справи със самотата, която по думите на актьора му тежи ужасно много.

"Измих кухнята, пуснах пералня, сготвих си няколко ястия, които не бяха лоши. Аз съм като истински Робинзон Крузо", шегува се Антонио Бандерас. Той обаче не пропусна да изрази и притесненията си. 

Според актьора сме поставени в положение не само на здравна, но и на икономическа "пандемия". Той каза, че и едното, и другото страшно много го тревожат, и се чувства застрашен. От една страна се притеснява за здравето си, защото е в рискува група, предвид факта, че през 2017 г. претърпя сърдечен удар.

От друга обаче Антонио Бандерас се тревожи за ситуацията, в която се намират толкова много хора по света, включително и такива, които работят за него в театъра и ресторантите му. Хора, които в момента стоят без работа, и то без да знаят за какъв период от време.

Оскари 2020, Антонио Бандерас, Никол Кимпел и неочакваната поява на половинката на актьора в нощта на церемонията

Кой с една, кой без една, Антонио Бандерас с две

Дамите, които придружиха акьора на бляскавата церемония