Както добре ни е известно, Антонио Бандерас и Мелани Грифит се радваха на щастлив брак цели 19 години. Двамата се разделиха през 2015 г., но продължават да имат страхотни отношения.

"Болка и величие", Антонио Бандерас, Киномания и още един от филмите на фестивала

И болката, и величието на Антонио Бандерас

В новия филм на Педро Алмодовар

От години Антонио Бандерас живее в Лондон с приятелката си Никол Кимпъл, докато бившата му съпруга, заедно с децата им - в Лос Анджелис. Въпреки това отношенията между двамата екс съпрузи продължават да бъдат прекрасни.

"Мелани не ми беше само съпруга, тя беше най-добрата ми приятелка. Обичам я и ще я обичам до смъртта си. Тя е моето семейство", казва с гордост той пред People. Испанският актьор не пропусна възможността да сподели и колко важна за него е не само бившата му съпруга, но и цялото семейство, което двамата имат.

Снимка 448875

Източник: GettyImages

Може би не бива да се изненадваме от подобни отношения между бивши, защото все пак ги свързват толкова много общи неща. Антонио и Мелани имат не само 23-годишна дъщеря, но откакто се събраха, той се грижеше и за нейните две деца от предишни връзки - Дакота Джонсън и Александър Бауър.

"Винаги съм бил до тях, защото обичам майка им и за мен те са важна част от нея", разказва още Антонио Бандерас. Допълва още, че децата на Мелани много бързо са разбрали колко обича не само майка им, но и тях самите, и са го нарекли Папонио -  комбинация от "папа" (татко) и Антонио. Това е причината до ден днешен Бандерас да има такава силна връзка не само с Мелани, но и с децата й.

Антонио Бандерас, Никол Кимпел и поредната им публична поява

Антонио Бандерас - по-влюбен от всякога

Любов като на кино