Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли може да се проточва вече няколко години, но двамата отдавна са започнали живота си на чисто, един без друг.

Анджелина Джоли, рожденият й ден и как я изненадаха децата й

Изненадата за Анджелина навръх рождения й ден

Какво повече да иска човек

Името на актрисата обаче така и не бе свързано с това на никой мъж. Самата тя пък неведнъж призна, че й е трудно да намери отново любовта и очевидно трябва да се появи някой много специален в живота й, за да се обвърже отново.

Но току-виж се оказало, че новото е добре забравено старо. Или пък не толкова забравено...

След рождения си ден Джоли замина на кратка ваканция с децата си в Ню Йорк. Заедно те посетиха доста музеи, галерии, ресторанти и магазини, но една спирка на актрисата направи особено впечатление.

Анджелина бе заснета в петък вече в Бруклин в сградата, където бившият й съпруг Джони Лий Милър притежава апартамент. Тя е със стилен тренч, чанта Louis Vuitton и бутилка скъпо вино. Според Page Six, посещението й е продължило около три часа, в които вероятно бутилката вино е била пресушена.

Какво точно се е случило, какъв е поводът за срещата и дали тя наистина е била с Милър, можем само да предполагаме. Но очевидно напоследък е обичайно сред известните дами да търсят утеха при бившите си - точно както направи наскоро и Дженифър Лопес.

А ако не знаем кой е Джони Лий Милър и кога точно е бил съпруг на Анджелина, със сигурност не сме единствени. 48-годишният британски актьор се запознава с красивата си колежка на снимачната площадка на филма "Хакери" през 1995 г.

Омъжват се едва шест месеца по-късно, през 1996 г., като това е първи брак и за двамата. На церемонията присъстват само майката на Джоли и един приятел на Милър. Актрисата носи тениска, на която с кръвта й е изписано името му.

Но това явно не се оказва достатъчно за една силна връзка и бракът им остава в историята като един от доста кратките - двамата се разделят още през 1997, но официалният развод идва две години по-късно.

Брад Пит, Анджелина Джоли, бракоразводното им дело и решението за попечителство над децата

Победата на Брад Пит над Анджелина

Най-накрая стана неговото

Нищо чудно това да ни се струва сякаш е била в някой предишен живот, защото бракът с Брад Пит бе цяла ера както в неговия, така и в нейния. А какво точно събра отново Анджелина и първия й съпруг, със сигурност нямаме търпение да разберем.