И докато съдебната битка между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава с пълна пара, тя все пак намира начин да изпусне парата. За пореден път актрисата беше забелязана в компанията на The Weeknd.

Двамата бяха заснети да вечерят заедно в събота вечерта в същия ресторант, както и предния път - италианския Giorgio Baldi в Санта Моника, Калифорния.

46-годишната Джоли и 31-годишния Абел Тесфайе, както е истинското име на музиканта, сякаш бяха координирали дори тоалетите си изцяло в черно. Прави впечатление, че и двамата въобще не опитват да се скрият от общественото внимание.

Според The Daily Mail двамата са изкарали повече от два часа в популярния ресторант, след което са си тръгнали заедно и са се отправили към дома на Тесфайе. Последният път, когато двамата бяха снимани на вечеря заедно, беше през юни.

The Weeknd, The Idol и работата на певеца със Сам Левинсън по сериала на НВО

Тайна секта - тема на нов сериал на НВО

Сред създателите му е The Weeknd

От Page Six обаче твърдят, че може въобще да не става дума за романтична връзка, а за чисто професионални отношения. The Weeknd в момента снима първия си филм за НВО, в който е едновременно актьор, съсценарист и изпълнителен продуцент.