Като една от най-известните холивудски актриси Анджелина Джоли винаги е била в центъра на общественото внимание, още откакто изгрява звездата ѝ. Когато обаче преди седем години тя и Брад Пит обявяват, че се развеждат, интересът към нея се засилва дори повече.

Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Захара Марли Джоли - с още един повод за гордост

Още един повод за гордост за Анджелина Джоли

18-годишната Захара е във вихъра си

Всъщност точно откакто стана ясно, че Анджелина Джоли преминава през трудния период на раздяла, актрисата започна да приема все по-малко нови роли. През септември пред Vogue тя сподели, че преди седем години е решила да приема само работа във филми, които не изискват продължителни снимки.

"Трябваше да се възстановим. Все още търсим опората си", разкри Анджелина Джоли тогава, очевидно намеквайки за развода си с Брад Пит.

В интервюто си за Vogue тя не навлезе в много подробности, но сега, в ново интервю за The Wall Street Journal актрисата говори открито за последствията от раздялата и бъдещето си в Холивуд.

През изданието Анджелина Джоли споделя, че ако трябваше сега тепърва да гради кариера в шоубизнеса, едва ли би станала актриса. Вероятно би обмислила да играе на сцена, но е сигурна, че не би се насочила към Холивуд.

"Когато започвах, нямаше толкова голямо очакване да бъда толкова открита публично, да споделям толкова много", признава актрисата.

Освен че с годините интересът към кариерата и личния ѝ живот се засилва, тя усеща и голямо напрежение около развода с Брад Пит. През 2018 г., когато отношенията им вече са започнали рязко да се влошават, Анджелина Джоли снима и филма "Господарка на злото 2". Стресът за актрисата обаче е толкова много, че тя усеща как дори гласът ѝ се е променил откакто за първи път изиграва приказния злодей в предишния филм.

"Тялото ми реагира много силно на стрес. Кръвната ми захар се покачва и понижава. Внезапно получих парализа на Бел шест месеца преди развода ми", откровена е Анджелина Джоли.

Тя разкрива също, че в момента няма никакъв социален живот в Лос Анджелис, където живее в момента, поради нежеланото внимание, което получава, щом излезе навън.

Актрисата обаче има план как да избегне това. В интервюто си тя издава, че планира да напусне Ел Ей завинаги и да прекарва повече време в дома си в Камбоджа.

Анджелина Джоли ядоса Джон Войт - позицията на актрисата за конфликта между Израел и Хамас и реакцията на баща й

Думите на Анджелина Джоли за Израел, които ядосаха баща й

Нищо не й спести

"Това е заради случилото се след развода ми. Загубих възможността да живея и да пътувам свободно. Ще се преместя, когато мога. От всички места по света, Холивуд не е здравословно място", категорична е Анджелина Джоли.