През миналата седмица видяхме първи кадри от новия филм на Анджелина Джоли Maria. Снимките му текат в момента, а той трябва да разкаже за последните години на оперната прима Мария Калас.

Анджелина Джоли като Мария Калас в Maria - първи снимки на актрисата като оперната певица

Анджелина Джоли е неузнаваема като Мария Калас

Ето какво знаем за Maria

48-годишната актриса изглежда наистина преобразена като Калас. Но още по-голяма изненада е появата на две от децата й по време на снимките. В момента те текат на полуостров Пелопонес в Гърция, а Джоли е обградена от синовете си Мадокс на 22 и Пакс на 19 години.

Изглежда работата на Анджелина Джоли в киното в последните години се превръща все повече в семеен бизнес. Пакс е работил като фотограф по филма на майка си First They Killed My Father, както и като асистент-режисьор в друга нейна продукция - "Без кръв".

Мадокс пък е бил продуцент на First They Killed My Father и е стажувал на снимачната площадка на "Край морето" - филмът от 2015 г., в който играят и двамата му родители, Анджелина Джоли и Брад Пит.

Снимките на Maria се очаква да приключат в близките месеци. Режисьор на филма за Мария Калас е Пабло Лараин, който се специализира в биографични филми за знакови жени от историята на 20 век - негови са "Джаки" за Джаки Кенеди с Натали Портмън и "Спенсър" за принцеса Даяна с Кристен Стюърт.