Анджелина Джоли е от актрисите, за които се вълнуваме всеки път, когато трябва да гледаме на голям екран. Затова и интересът при всяка нейна нова роля е голям.

Анджелина Джоли, Maria, филмът за Мария Калас и новият проект на Пабло Лараин

Драматичната роля, на която се съгласи Анджелина Джоли

Какъв ще е следващият й филм

Една от последните ѝ е тази на една от най-великите оперни певици - Мария Калас. Maria ще ни разкаже за невероятния, но и трагичен живот на Калас, като сюжетът ще се съсредоточи върху последните години от живота ѝ в Париж.

От Deadline разбираме, че снимките на филма текат в момента, ще продължат осем седмици и ще са ситуирани в Париж, Гърция, Будапеща и Милано. А най-хубавото е, че вече имаме кадри на Анджелина Джоли в ролята на Мария Калас.

Вълнението е още по-голямо, защото сценарият, който е бил завършен преди началото на стачката в Холивуд, е дело на Стивън Найт (Peaky Blinders). Самият факт, че снимките се случват в момента, е резултат от временните споразумения, които бяха постигнати от Гилдията на актьорите.

"Изключително съм развълнуван да започна продукцията на Maria, който се надявам да поднесе забележителния живот и творчество на Мария Калас на публиката по целия свят, благодарение на великолепния сценарий на Стивън Найт, работата на целия актьорски екип и особено на брилянтна работа и изключителна подготовка на Анджелина", казва режисьорът на филма Пабло Лараин.

Анджелина Джоли и Atelier Jolie - какво общо имат децата на актрисата в новия ѝ моден проект

Признанието, което Анджелина Джоли направи за децата си

В какво и как помагат на актрисата

Интересното е, че костюмите във филма са базирани на истински дрехи, носени от Мария Калас. Продукцията се е консултирала с групи за защита на правата на животните, включително PETA, относно използването на ретро кожени предмети от архивната колекция на дизайнера Масимо Кантини Парини.