След ролята си в "Роди се звезда" и успеха, който пожъна с нея, нямаме съмнение, че Лейди Гага отново ще изгрее на големия екран. И даже май по-скоро, отколкото предполагаме.

Според източници в кино средите, цитирани от Mirror, изпълнителката е в директна конкуренция с Анджелина Джоли за ролята на Клеопатра. Sony Pictures се зае със задачата да създаде римейк на филма за египетската владетелка от 1963 г. Тогава ролята бе поверена на Елизабет Тейлър, която прибра рекордния за времето си хонорар от един милион долара.

Снимка 400059

Източник: Facebook / Cleopatra

Разбира се, в момента е прекалено рано да говорим за хонорари. Първо е време за кастинги. Да, колкото и невероятно да ни звучи, Анджелина и Гага ще преминат през прослушване, за да решат продуцентите коя от двете е най-подходяща за новата Клеопатра.

Така стигаме до два прецедента. Първо, сред топ актьорите на Холивуд е рядкост да се правят кастинги, а се процедира предимно с директна покана. Все пак, всички знаем що за актриса е Анджелина, нали?!

Лейди Гага, Elle и пътят от бара до корицата 10 години по-късно

От бара до корицата на Elle - Лейди Гага 10 години по-късно

Как се покорява всеки страх и всяка мечта

Второ, Лейди Гага направи само една голяма роля и вече е ожесточена конкуренция на Джоли, която има доста дълга актьорска кариера. А ако вземе и че спечели ролята, изпълнителката на Born This Way определено ще има с какво да се гордее.