Анджелина Джоли и Брад Пит са родители на шест деца - Мадокс (18 г.), Пакс (15 г.), Захара (14 г.), Шайло (13 г.) и близнаците Вивиан и Нокс (11 г.).

Анджелина Джоли, Mon Guerlain и една рекламна кампания в Камбоджа

В къщата на Анджелина Джоли в Камбоджа

Защо и на кого актрисата отвори вратите на дома си

Какво е чувството да си майка на тийнейджъри споделя самата Анджелина в интервю за британското издание на списание Hello. Актрисата признава, че покрай тяхното израстване, тя гледа и на себе си по друг начин.

"Когато са още малки, ти си "мама". Но когато навлязат в пубертета, започваш да си припомняш за собствените си тийнейджърски години, защото преживяваш всички тези емоции с тях отново. Виждаш ги как ходят по пънк клубове и се питаш защо ти не можеш да отидеш. Сега съм в етапа, в който преоткривам себе си", сподели звездата.

Снимка 442234

Източник: GettyImages

Анджелина казва, че се опитва да следва примера на майка си и също като нея да бъде мила и благосклонна, любяща и толерантна. Въпреки това актрисата признава, че иска да научи децата си, че трябва да бъдат и борбени.

"Трябва да подготвим следващото поколение, защото в света се случват толкова много страшни неща, и те трябва да се изправят срещу тях."

Въпреки че покрай грижите за децата актрисата се беше оттеглила от кариерата си, тя признава, че вече има повече време отново да се отдаде на работни ангажименти. За момента Анджелина се фокусира само върху играта си, тъй като режисьорската позиция е прекалено ангажираща, а тя все още не може да ѝ отдели нужното внимание.

Анджелина Джоли и как се справя актрисата с отсъствието на Мадокс

Как се справя Анджелина Джоли с отсъствието на Мадокс

Разтревожена ли е актрисата

"Когато застана самата аз зад камерата, не мога да се грижа за семейството си пълноценно. Когато нещата се стабилизират и минат още няколко години, ще започна пак да режисирам проекти", допълва актрисата.