През 2017 г. Анджелина Джоли стана рекламно лице на парфюма Mon Guerlain. Сега брандът пуска нов аромат - Mon Guerlain Intense, който промотира с интересна рекламна кампания.

Анджелина Джоли, ELLE и септемврийската корица на списанието

"Нечестива" жена ли е Анджелина Джоли

Откровенията на актрисата пред списание ELLE

За целта Анджелина Джоли трябваше да пътува отново до любимата си Камбоджа, където има и собствена къща.

Иначе, за пристрастията на актрисата към страната знаем отдавна - тя многократно е споделяла, че се е влюбила в Камбоджа още от първото посещение за снимките на "Лара Крофт: Tomb Raider". От 18 години в Камбоджа работи и семейният фонд на Анджелина, който има за цел да подпомага опазването на околната среда и да подкрепя бедните местни общности.

Именно поради тази причина изборът на точно това място за рекламата, не е никак случаен. Специално за списание Harper's Bazaar пък от Guerlain споделиха ексклузивен клип зад кадър, от който разбираме как са протекли снимките. Оператор на видеото е Емануел Любецки, за когото актрисата признава, че артист, който открива красотата навсякъде около себе си, просто защото я усеща.

"Харесва ми начина, по който той се опитва да покаже нещо истинско, а не само някаква съвършена приказка. Мисля, че хората предпочитат истината, а Емануел е воден от нея в работата си", казва Анджелина във видеото. 

Анджелина Джоли разкрива още, че първата рекламна кампания, която е снимала с Guerlain, е била преди години в дома ѝ във Франция. Този път обаче в Камбоджа е много по-лично и по-съкровено за нея, защото тя усеща всичко много по-свободно там.