Анджелина Джоли не е от звездите, които снимат корица след корица и се появяват прекалено често в модните списания.

Затова и новият брой на американския Haper's Bazaar определено успя да ни изненада. Приятно, разбира се.

За пръв път Джоли позира напълно гола, обгърната само от ефирен воал. Гърдите си прикрива с ръце, а гледката определено ще се хареса на всеки фен на актрисата и ценител на женската красота.

44-годишната Анджелина демонстрира перфектна форма и в червен бански на Hermes, допълнен с яркочервено червило. На друг от кадрите тя отново е в предизвикателна поза и с почти никакво облекло.

Голотата, която не е особено присъща за актрисата, кореспондира с основната тема на интервюто за списанието - видимите и невидими белези.

По думите на Анджелина, тялото й е преминало през много в последните години - двойна мастектомия, драстично отслабване, от което са й останали както видими, така и невидими белези, които днес е готова да покаже.

След всичко преживяно, Джоли усеща как кръвта се връща в тялото й, чувства се отново жива. Затова и излага на показ толкова много от себе си.

Снимките с белия воал създават и неизбежните връзки с булчинска визия, които контрастират с развода, който беляза последните години от живота на Джоли.

Анджелина Джоли, трудните моменти в живота и колко е важно да си истински

Моментите, в които дъхът на Анджелина спира

Кое е нейното спасение

Кадърът с ярката перука пък се свързва с твърдението на Анджелина, че за нея разнообразието и свободата да бъдеш себе си е най-важното - както в семейството, така и в обществото.