Около премиерата на "Господарката на злото 2" Анджелина Джоли наруши медийното мълчание, което спазваше във времето след обявяването на развода с Брад Пит.

Интервютата на актрисата се броят на пръстите на едната ръка и на нея все още й е трудно да сподели всичко, което е преживяла, но дори най-малкото признание крие голям смисъл.

В интервю за Glamour UK Джоли заяви, че за нея е много важно да се говори за това как човек да открие истинската си всъщност и да бъде такъв, какъвто е, а не да играе роля. Самата тя се е научила добре да усеща фалшивите хора. Усеща и че те се измъчват от това.

Снимка 450113

Източник: GettyImages

В живота си Анджелина има много ситуации, които й помагат да се преоткрие и да намери пътя към истинското си Аз. Ситуации, които са я карали да чувства, че не може да диша, че се задушава, но въпреки това и за момент не забравя, че трябва да се бори с тях.

В тези трудни моменти от живота й нейните деца са най-голямата й опора, нейният начин да изплува и да си поеме дъх отново. След моментите на загуба и болка децата са нейната причина да се изправи.

Анджелина Джоли, Брад Пит и развитието по развода им

Защо Анджелина Джоли и Брад Пит не бързат да се разведат

Може би любовта им е все още жива

Джоли винаги е била много самокритична към себе си, което смята, че е наследила от своята силна майка. Но днес за нея е напълно достатъчно да е добър родител и добър човек - това значи, че се справя добре.