От няколко седмици всички говорят за авантюрата на Брад Пит с доста по-младата от него красавица Никол Потуралски. Двамата бяха хванати в крачка при пристигането си на романтична почивка във Франция, където отседнаха в имението, което преди години актьорът закупи заедно с бившата си съпруга Анджелина Джоли.

Брад Пит, Никол Потуралски и това ли е новата жена до актьора

Красавицата, по която хлътна Брад Пит

И романтичното им бягство

И докато Пит се радва на новата тръпка в живота си, майката на децата му не се отделя от тях и им се е отдала напълно. А точно както звездата от "Троя" се притесняваше, новината за връзката му с Потуралски оказа своя ефект върху крехките отношения с Джоли.

Според Marie Claire, Анджелина е бясна на Брад и Никол. А основната причина за гнева й, че двамата са се отдали от любовта си не къде да е, а точно в Шато Миравал - имението, което двамата с Пит купиха през 2008 г. и в което сключиха брак шест години по-късно. А днес още спорят как да си поделят собствеността над имота за 67 милиона долара.

Снимка 482077

Източник: GettyImages

Според източници на изданието, актьорът много добре е знаел, че водейки немския модел именно на мястото, където има толкова спомени с бившата си съпруга, това ще предизвика бурна и гневна реакция у нея. Но, въпреки това, го е направил.

Брад Пит, Никол Потуралски и как е започнала връзката им

Любовната история на Брад Пит и Никол Потуралски

И кого успя да изненада

За Анджелина действията на Брад са напълно неприемливи и очевидно излизането на светло на връзката му с Потуралски ще сложи край на щастливия период между двамата бивши съпрузи, който постигнаха с толкова усилия и компромиси.