На 4 декември бе поредното съдебно заседание по бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли. Както вече разбрахме, двамата постигнаха съгласие относно попечителството над шестте си деца, а големият победител в тази битка е Пит.

Джоли отстъпи от исканията си да раздели хлапетата от баща им и да ограничи срещите им до минимум. Как се чувстват двамата след този развой на събитията, със сигурност само те си знаят, но ето няколко факта, от които и ние можем да си правим изводи.

Преди няколко дни, непосредствено след делото, Анджелина бе засечена на коледен шопинг заедно с три от децата си - Шайло, Виван и Нокс. И всички изглежда се чувстват повече от добре заедно. А Джоли не я бяхме виждали така щастлива отдавна.

На фона на тази семейна идилия дойдоха и твърденията, че актрисата е решена да си върне на Брад. Тя явно се е почувствала с извити ръце заради съдебното споразумение. И какъв ще е следващият й ход?

Според американски таблоиди, Анджелина смята да си отмъсти на все още законния си съпруг преди всичко с поредица от интервюта. При нея медийните изяви са по-скоро рядкост, но вероятно в най-скоро време ще зачестят, и актрисата ще наруши мълчанието на тема "развод".

Джоли е засегната от факта, че в медийното пространство й се изгражда образ на лошата, като всъщност тя иска само най-доброто за децата си. И явно е готова да даде разяснения как точно стоят нещата, пише Celebrity Insider.

Брад Пит, Анджелина Джоли и договорката за попечитеството над децата им

Брад Пит получи това, което искаше

Какво се споразумяха с Анджелина в съда

А след като - явно, не успя да надвие в битката за попечителството, Анджелина е решена да получи своето при разпределянето на семейните блага. И нищо чудно Брад да остане близо до децата, но с празни джобове...