Бракоразводната драма на Брад Пит и Анджелина Джоли, която се точи вече две години, изглежда вече отива към своя логичен край. Не, официално двамата все още нямат развод, но стигнаха до споразумение по най-спорния въпрос - попечителството над децата.

На 4 декември бе делото, в което се разгледаха исканията на двете страни. И чудото се случи - те постигнаха съгласие. А кой е големият победител ли?! Безспорно Брад Пит.

Основният проблем между него и Анджелина след раздялата се оказа това, че актрисата иска да ограничи максимално срещите на децата баща им. Причини за това си намираше какви ли не - като почнем от проблемите с алкохола и стигнем до подозрителни обвинения в насилие.

Но сега Брад получи това, което искаше, както се изразиха адвокатите на Джоли. А тя, която искаше цялото попечителство върху шестте деца, направи голяма крачка назад.

От тук нататък на Пит няма да му се налага да иска разрешение, за да види децата си, както и никой няма да му брои срещите с тях. Нещо повече - хлапетата ще могат да преспиват в дома на баща си всеки път когато и двете страни имат желание. Това е възможно за първи път от началото на бракоразводната драма преди две години.

Споразумението все още не е окончателно финализирано, но изненади в последния момент не се очакват. Със сигурност обаче за нас е изненада начинът, по който двамата все още законни съпрузи комуникират помежду си по въпроси, свързани с децата им.

Брад Пит, Анджелина Джоли и поредното съдебно дело

Брад и Анджелина - разводът се отлага

Кой ще спечели битката, кой - войната

Ако досега това ставаше чрез посредници, сега Брад и Анджелина използват специално приложение за смартфон Our Family Wizard, чрез което координират графиците на хлапетата, пише Daily Mail. Модерно семейство, пък било то и разделено...