След като в началото на месеца разкри, че дъщеря ѝ Захара ще бъде част от престижния Spelman Collage, явно Анджелина Джоли наскоро я е и придружила до вратите на един от най-елитните колежи за цветнокожи момичета САЩ. 

Анджелина Джоли, дъщеря ѝ Захара и новината, че от есента ще учи в колеж

Голямата гордост на Анджелина Джоли

С какво се похвали актрисата

Двете със 17-годишната Захара са се срещнали с вицепрезидента по студентските въпроси Дарил Холоман и ректора на колежа д-р Хелене Гейл. За радостната вест научаваме от публикацията на Холоман в Instagram.

На първата снимка Джоли позира с д-р Гейл в кампуса. Следва кратко видео, в което виждаме как двете разговарят, докато Холоман ги снима.

"Ще заплача! Все още не съм започнала да плача", споделя Анджелина как се чувства от новата страница в живота на дъщеря ѝ.

"Има достатъчно време да плачеш", шегува се ректорът. Тя говори за предстоящото събитие, подмятайки с усмивка на уста, че то умишлено е направено "да извади на показ всичко от хората".

 "Чух, че утре е голямата вечер", отговаря актрисата.

Анджелина Джоли показа на всички, че дъщеря ѝ Захара ще бъде част от Spelman Collage със снимка в Instagram, на която момичето е заобиколена от новите си колеги. "Захара със сестрите си от Spelman!", написа в поста актрисата.

Анджелина Джоли, Захара Джоли-Пит, Шайло Джоли-Пит и какво четат дъщерите на актрисата

Какво правят дъщерите на Анджелина Джоли

Актрисата сподели редки семейни снимки

Брад Пит също не пропусна да коментира радостната новина. На премиерата на "Убийствен влак" в Лос Анджелис той заяви пред People: "Това е страхотно. Наистина страхотно!"