Анджелина Джоли и Брад Пит се превърнаха в една от най-обичаните двойки в света на знаменитостите - най-вече заради голямата любов, която почти постоянно демонстрираха както един към друг, така и и към своите шест деца. И макар връзката им вече да е минало, всяка малка подробност от живота им продължава да вълнува феновете.

Дженифър Анистън, Анджелина Джоли и какво е казала звездата от "Приятели"

Последните думи на Дженифър Анистън към Анджелина Джоли

Преди да й вземе Брад

Особен интерес за световните медии предизвика отново и една от старите връзки на Анджелина Джоли. А и как иначе, като се има предвид, че преди 20 години тя имаше лесбийска връзка с азиатски модел.

Нейна половинка за известен период от време беше (макар и неофициално) Джени Шимицу, с която Анджелина има интимни отношения след раздялата си с Джони Лий Милър.

Анджелина и Джени се запознават по време на снимки на филма "Зловещо сияние" през 1996 г. "Вероятно щях да се оженя за Джени Шимицу, ако не бях се омъжила за съпруга си (Били Боб Торнтън). Влюбих се в нея първата секунда, когато я видях", разкрива актрисата няколко години след приключването на връзката си в интервю за Daily Mail.

Това, което провокира интереса на медиите отново след толкова години обаче, са разкритията на Джени Шимицу.

Според испанското издание La Republica наскоро тя е признала, че връзката ѝ с Анджелина всъщност е продължила няколко години, но е била отворена и паралелна на други романси на живота и на двете. И макар че са имали "прекрасни взаимоотношения", не е ясно защо Анджелина и Джени все пак решават да се разделят.

Анджелина Джоли, Чарлийз Терон и какви са отношенията между двете актриси

Скарани ли са Чарлийз Терон и Анджелина Джоли

Истината - от самата Чарлийз Терон

Тогава Джоли се влюбва в Били Боб Торнтън, за когото се омъжва през 2000 г. и се развежда три години по-късно. След това в живота ѝ се появява Брад Пит, а останалото вече ни е известно.