Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли се превърна в една сякаш безкрайна драма. Коментари от двете страни чуваме рядко, както и рядко разбираме нови подробности по делото. Но засега знаем, че то все още не е финализирано.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и позицията на Мадокс и Шайло

Разводът на Брад и Анджелина раздели и децата им

Един при мама, друг - при тате

След раздялата на звездното семейство основните обвинения бяха към Пит - за проблемите му с алкохола и проявите на агресия. Самият той е признавал за трудните периоди, през които е преминал, както и за желанието си да ги остави зад гърба си, и дори за участието в клуб на анонимните алкохолици.

А преди дни бащата на Джоли Джон Войт даде и своя коментар за развода им. Той лаконично заяви, че се надява Брад Пит да се справи със своите "трудности с алкохола" и се моли те да останат зад гърба му.

От думите на 82-годишния актьор разбираме, че той се надява на промяната не само заради самия Пит, но и заради шестте им деца, които сега се справят по "възможно най-добрия начин". Но е ясно, че на никого не му е лесно.

Войт не казва и дума за своята дъщеря и заяви, че няма коментар относно съдебната й битка с все още законния й съпруг, предава The Irish Sun.

Анджелина Джоли, Брад Пит, обвиненията в насилие срещу него и нови подробности за развода

Доказателствата на Анджелина за домашно насилие от страна на Брад

Какво извади на масата актрисата

Отношенията между Джоли и нейния баща също неведнъж са били обект на коментари. Двамата почти бяха прекъснали връзка до преди години, но покрай развода и грижите за децата си Анджелина отново е успяла да намери пък към своя родител и днес двамата са толкова близки, колкото не са били отдавна.