Може и отдавна вече да не са заедно, но Анджелина Джоли и Брад Пит още не са приключили с развода си. А от нови документи, цитирани от светския сайт Blast, става ясно, че нещата ще добият грозни краски.

Снимка 502107

Джоли е готова да покаже доказателства за обвиненията си в домашно насилие срещу Пит, които бяха повдигнати още през 2016 г. - годината, в която започна развода им.

Става дума за случай на частен самолет, на който е летяло цялото семейство, и при който актьорът е проявил агресия към най-големия си син Мадокс, докато е бил под въздействие на алкохол.

Разследването тогава оправда 57-годишният Пит, но Джоли има право да отново да повдигне случая с нови доказателства. В случая те трябва да дойдат под формата на свидетели в лицето на трите най-малки деца на двойката - Шайло на 14, близнаците Нокс и Вивиън на 12.

Брад Пит, алкохолизмът и как Брадли Купър го е спасил

Кой спаси Брад Пит от алкохола

Приятел в нужда се познава

За да свидетелстват обаче, те имат нужда от позволението и на двамата си родители, защото са малолетни. Мадокс на 19, Захара на 17 и Пакс на 16 могат да се изправят на свидетелската скамейка по свое желание и без позволението на майка си и баща си.

Снимка 477056

Източник: GettyImages

Причината за всичко това е, че Джоли и Пит претендират за различен вид попечителство. Докато тя иска пълно, при което трите най-малки деца да имат право да живеят само при нея, той иска децата да бъдат "поделени" - едно/едни да живеят с него, а друго/други - с нея.