Бракоразводната сага на Брад Пит и Анджелина Джоли започна през 2016 г. и няма изгледи скоро да види своя край. Точно си бяхме помисли, че двамата са стигнали до някакви примирие и споразумение, когато разбрахме за доказателства към обвиненията в домашно насилие, които актрисата е готова да внесе в съда.

Анджелина Джоли, Брад Пит, обвиненията в насилие срещу него и нови подробности за развода

Доказателствата на Анджелина за домашно насилие от страна на Брад

Какво извади на масата актрисата

Пит вече веднъж бе оправдан за това, че уж е проявил агресия към сина си Мадокс, но изглежда все още законната му съпруга ще се бори докрай за справедливост. А сила да го прави й дава и самото момче.

Мадокс също е свидетелствал срещу баща си по време на делото за развод и попечителство и се е изказал "не особено ласкателно" по негов адрес. Като вече пълнолетен гражданин, той е бил категоричен, че иска да премахне Пит от последното си име. Действие, което Анджелина се оказва, че не подкрепя.

Снимка 437356

Източник: GettyImages

На коренно различното мнение от 19-годишния Мадокс пък е 14-годишната Шайло. Тя все още не може да решава самостоятелно при кого да живее, но все пак е изразила своето желание да напусне дома на актрисата и да се премести при баща си, с когото винаги са имали много близка връзка, предава Daily Mail.

Анджелина Джоли, British Vogue и какво разкри актрисата за децата си и за Брад Пит

Какво разкри Анджелина Джоли за Брад Пит и децата си

Дискретна, както обикновено

За да се случи това по законен ред обаче, съдът трябва да го позволи, защото засега всички деца живеят при Анджелина.

При съгласие от тяхна страна, Захара, Пакс, Вивиан и Нокс също ще бъдат изслушани, въпреки че удовлетворяването на желанията на всички очевидно е доста сложна задача. А единственият изход е поделено попечителство, каквото иска Пит. С други думи - един за теб, един за мен.