Амбър Хърд все по-смело продължава напред. По всичко изглежда, че 37-годишната американска актриса успя не само да започне нов живот, установявайки се със семейството си в Испания, но и да се завърне към своята кариера. И всичко това само месеци след тежкото съдебното дело с бившия си съпруг Джони Деп.

Амбър Хърд наруши мълчанието за живота си в Испания

Амбър Хърд наруши мълчанието за живота си в Испания

И за бъдещето си като актриса

В последните дни актрисата направи бляскаво завръщане в кино средите. Тя присъства на 69-то издание на италианския филмов фестивал Taormina, а поводът бе премиерата на последния филм с нейно участие In the Fire. Снимките на филма приключиха през март, 2022 г., малко преди началото на процеса в Щатите.

Облечена изцяло в светли дрехи - стилна бяла се пола с дължина до прасеца, комбинирана със семпла тениска, Хърд изглежда щастлива, докато усмихнато позира за снимки. Визията ѝ е завършена от черни обувки с висок ток, малка чанта и няколко добре подбрани бижута. Косата ѝ е оформена на  леки вълни, които свободно се спускат около раменете.

Режисьорът на продукцията Конор Алин и звездата в главната роля Едуардо Нориега също присъстваха на тържественото откриване на фестивала и придружаваха актрисата.

Филмът е един от няколкото нови проекта за Амбър Хърд. В свръхестествения трилър тя влиза в ролята на психиатър, който се заема да лекува травматизирано дете - във времена, когато психиатрията все още не е уважавана наука.

Как Джони Деп ще похарчи спечеления от Амбър Хърд 1 милион

Как Джони Деп ще похарчи спечеления от Амбър Хърд 1 милион

Речено-сторено

На актрисата предстои участие и в предстоящия "Аквамен и изгубеното кралство". Очаква се тя да се превъплъти в образа на Мера, а филмът излиза на екран през декември, припомнят от Metro.