"Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" ни показа, че когато студиото даде свобода на креативните хора и не им се меси в работата, резултатите могат да бъдат много по-добри.

Супермен, Брус Уейн, "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" и кои е трябвало да бъде следващият Батман

Кой е трябвало да бъде следващият Батман

Поне според плановете на Зак Снайдър

Да не кажем в пъти по-добри, и се надяваме, че са си научили урока. Във филма виждаме много нови неща, като едно от тях е и повечето екранно време, отделено на Мера (Амбър Хърд).

И колкото и да си мислим, че е яко човек да облече костюм на супергерой, всъщност това изобщо не е така. За съжаление не го знаем от първа ръка, защото никога не сме имали възможността да го направим, но пък Амбър Хърд е тук, за да съдейства.

В профила си в Twiiter актрисата публикува клипче, на което се вижда, че е облечена в типичния за Мера костюм и очаква да бъде извикана на снимачната площадка.

Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и докъде стигнаха с делата

Джони Деп завежда ново дело

Имал нови доказателства

Към поста Хърд пише, че е русалките пият чай. Но май доста трудно, защото виждаме как костюмът почти не позволява извършаването на свободни движения. Като клекове например.