Амбър Хърд явно има слабост към съдебните процедури. Актрисата нашумя със зрелищния си развод с Джони Деп и продължилата години съдебна битка, в която тя го обвини в домашно насилие и тормоз.

Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и докъде стигнаха с делата

Джони Деп завежда ново дело

Имал нови доказателства

Сега 35-годишната Хърд отново е потърсена от ФБР, но този път с обвинения към нея.

Не става дума за Деп обаче, а за кучетата й. През 2015 г. тя нелегално вкарва в Австралия домашните си любимци в разрез с местните разпоредби. Според The Daily Mail Австралийското министерство на земеделието, водите и околната среда е подновило делото си срещу нея.

ФБР съдейства на Австралия в делото и събира нови доказателства за това как тя е пристигнала в страната с частен самолет, а двете й кучета не са минали през задължителните ветеринарни проверки.

Делото е подновено заради свидетелствата на Кевин Мърфи, бивш служител на Джони Деп, който потвърдил, че Хърд го е принудила да лъже, иначе ще изгуби работата си. "Бих искала да ми помогнеш с тази задача, не ми се иска да имаш проблеми с работата си", били думите й.

Пред The Daily Mail Мърфи потвърждава, че ФБР са се свързали с него и в момента той съдейства на австралийското разследване.