Сагата с процеса за клевета, който Джони Деп заведе срещу Амбър Хърд, продължава с пълна сила. Адвокатите на бившата съпруга призоваха няколко свидетели, включително една от бившите приятелки на актьора - Елън Баркин. И нещата не вървят никак добре за него.

Амбър Хърд, Джони Деп, Лили-Роуз Деп и какво сподели бившата съпруга на актьора за дъщеря му

Побойник, изнасилвач и лош баща ли е Джони Деп

Насърчавал ли е дъщеря си да пуши трева

Елън Баркин твърди, че когато са се срещали в началото на 90-те, веднъж "ревнивият" Джони Деп е хвърлил бутилка вино в хотелската им стая. Не е ударила нито нея, нито някой друг, но е била хвърлена към нея и останалите хора в помещението.

"Не знам защо хвърли бутилката", казва тя, като определя действието му като "откачено". 

Снимка 574751

Източник: GettyImages

Според показанията й, Елън Баркин се сприятелява с Джони Деп през 1994 г., когато заедно участват в "Страх и отвращение в Лас Вегас", преди връзката им да стане "сексуална" и да започнат да се срещат няколко пъти седмично.

Амбър Хърд, Джони Деп и какво призна пред съда бившата съпруга на актьора

Изпражнения в леглото - сбърканата шега на Амбър Хърд с Джони Деп

Показанията на актрисата в процеса за клевета

Мелани Инглисис - бившата гримьорка на Амбър Хърд, е следващият призован пред съда. Тя свидетелства, че е прикрила наранявания по лицето на Хърд преди появата в The Late Late Show с Джеймс Кордън.

"Покрихме синините с малко по-тежък коректор. Такъв, който има малко повече оттенък на праскова и който обикновено не използвам върху Амбър. Но прасковата покрива синьото, така че сложих под очите ѝ, за да прикрия синините. Трябваше да използваме и наистина червено червило, за да сме сигурни, че ще скрием нараняванията по устната й", казва гримьорката пред съда.

Защитата призовава и бившия агент на Джони Деп - Трейси Джейкъбс, според която актьорът "романтизира" наркотиците и има "фундаментални проблеми с гнева".

Тя твърди, че неговата все по-лоша репутация означава, че хората в Холивуд "нямат желание" да работят с него и неговата "звезда залязва".

Трейси Джейкъбс казва, че е била агент на Деп в продължение на 30 години от кариерата му, помагайки му да стане "най-голямата звезда в света", преди внезапно да се разделят през 2016 г., уточняват от Independent.

Амбър Хърд, Джони Деп и пореденият ден от съдебния процес между бившите съпрузи

Амбър Хърд заби още един пирон в "ковчега" на Джони Деп

Ден пореден от съдебния процес между бившите съпрузи

Но пък тя свидетелства, че за последните 10 години от съвместна им работа заради засилената злоупотреба с наркотици и алкохол, "непрофесионалното поведение" на актьора е нараснало. 

Той непрекъснато е закъснявал за снимки, като се е налагало все повече хора да му подават реплики, докато снима. По думите на агента, от Disney никога не са казвали, че той ще се появи в шеста част от поредицата "Карибски пирати".

Когато я питат каква е причината за края на работните им взаимоотношения, Трейси Джейкъбс казва, че всъщност няма представа защо Джони Деп ги е прекратил. Но добавя, че по това време той е прекратил отношения с, на практика, всеки в живота си. "Така че, предполагам, бях просто една от всички тези хора."

Амбър Хърд, Джони Деп, "Аквамен", Aquaman and the Lost Kingdom, милионите, които е взела за филмите, и твърденията ѝ, че е била ощетена

Милионите, които Амбър Хърд е взела, за да е супергерой

Актрисата твърди, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно променена

На свидетелската скамейка сяда и по-малката сестра на Амбър Хърд - Уитни Хърд Енрикес. Тя твърди, че по време на връзката им е живяла за известно време с двамата. Възприемела е Деп като брат.

Снимка 574750

Източник: GettyImages

Уитни Хърд Енрикес свидетелства за кавга, по време на която вижда как той хвърля кенче Red Bull по медицинската си сестра Деби Лойд - нещо, което самата Лойд отрече в показанията си преди това. 

Енрикес твърди, че по време на инцидента Деп е изтичал нагоре по стълбите към нея. Амбър Хърд обаче го е спряла. "Тогава видях, че Джони вече беше хванал Амбър за косата с една ръка, а с другата я удряше многократно по лицето", цитират споделеното от Уитни Хърд Енрикес пред съда CNN.

Джони Деп, Амбър Хърд, любовният дневник на актрисата и новите доказателства в съда в полза на актьора

Ножът на раздора между Амбър Хърд и Джони Деп

Актьорът отвръща на удара

По време на кръстосан разпит, проведен от адвоката на Деп - Ребека Лекарос, сестрата на Амбър Хърд казва също, че понякога е трябвало да се държи като брачен съветник и в споровете е заставала на страната на актьора. Правила го е, защото макар да не е разбирала откачената им връзка, е искала Джони Деп и Амбър Хърд да изгладят отношенията си, защото много са се обичали. Е, по всичко личи, че не са успели...