Амал и Джордж Клуни са една от най-харесваните популярни двойки и за това си има ред причини. Като започнем оттам, че поддържат над десетгодишния си брак стабилен, минем през успешните им кариери, та стигнем чак до неотразимото им излъчване и стил.

Амал Клуни с пореден урок по стил и елегантност

Пореден урок по стил от Амал Клуни

Винаги елегантна и в крак с модните тенденции

Дори и когато са навън на разходка или на вечеря, винаги прави впечатление, че и двамата са облечени с вкус. По-рано този месец Амал Клуни беше забелязана със стилна бяла рокля с цепка до бедрото, а съпругът ѝ, който я придружаваше, бе заложил на класически костюм, но без вратовръзка.

Джордж Клуни не се е притеснявал да изказва възхищението си от зашеметяващия външен вид и стил на съпругата си. Пред Entertainment Tonight през октомври той казва: "Тя има доста хубав вкус. Наистина е така." И не че сме се съмнявали в думите на актьора, но Амал Клуни за пореден път ни доказва, че внимателно подбира тоалетите си. И винаги изглежда неотразимо.

Тя и Джордж Клуни са били забелязани на вечеря в ресторант Gatto Nero край езерото Комо, Италия. Всъщност двамата често могат да бъдат засечени там, тъй като имат вила на брега на езерото. Нея актьорът купува още през 2002 г.

За вечерта Амал Клуни е облякла блестяща сребриста рокля с тънки презрамки и дълбоко деколте. Визията ѝ обаче не разкрива прекалено много плът.

Джордж Клуни за "Бандата на Оушън"  и как Джони Деп е отказал участие

Защо Джордж Клуни се заяде с Джони Деп

Причината е... професионална

Също стилен е и Джордж Клуни - отново в костюм, с небрежно разкопчана риза и без вратовръзка.