За Алиша Кийс годината започна със специален личен празник - 42-и рожден ден. И какво по-подходящо място да се отбележи хубавия повод от слънчевия плаж и топлите вълни на океана.

Алиша Кийс на 43

Алиша Кийс в 23 факта

Защото някой днес има рожден ден

Носителката на Грами никога обаче не забравя многобройните си фенове и побърза да ги направи съпричастни със своя празник. В социалните мрежи сподели и поредица от снимки от малкото си тропическо бягство. На тях или позира, или е седнала под плажния чадър със секси лилав бански и зелен коктейл, или пък се е потопила в кристалните води на океана.

От кадрите става ясно, че придружител в плажните приключения на Алиша е нейният съпруг, 44-годишният продуцент Касим Дийн (Swizz Beatz). Очевидно е, че двамата се забавляват, особено в момента, в който яздят коне. При това не къде да е, а директно във водата.

А под слънчевите снимки Алиша пише само: "Енергията на Водолея", намеквайки за зодиакалния знак, под който е родена.

Точно на 25 януари, денят на рождения си ден, изпълнителката публикува кратко видео в Instagram в чест на празника си. Клипът, в който се обясняват преимуществата на водолея, редува кадри - Алиша в музикалното студио, Алиша на турне, на весела ваканция или пък в своето ежедневие.

Съпругът Касим, от когото Алиша има двама сина - Египет (12 г.) и Генезис (8 г.) - също не пропусна да поздрави своята половинка. "Честит рожден ден на моята невероятна съпруга. Пожелавам ти още много години величие. Знаеш, че сме на път да полудеем", написа той.

Алиша Кийс, „Girl on Fire“ и романът, който ще издава

Напълно неочаквания завой в кариерата на Алиша Кийс

Ето с какво се заема този път певицата

През декември Алиша Кийс сподели пред People плановете си за 2023 г. по отношение и на музиката, и за личностното си развитие. Всички решения се свеждат до едно: певицата иска да бъде "неограничена".

"Искам да опитам всичко, което ще ме накара да се чувствам добре. Искам да продължа да изследвам, да експериментирам, да се развивам, да бъда любопитна за всички забавни неща."