41-годишната Алесандра Амброзио определено знае как да се забавлява. Бившият супермодел постоянно прави съпричастни последователите си в социалните мрежи с многобройните си пътешествия и плажни приключения.

Алесандра Амброзио, Ричард Лий и ваканцията им във Флорианополис

Колко секси е Алесандра Амброзио... отново

Моделът се наслаждава на морето в родната си страна

Наскоро Алесандра отново сподели няколко страхотни свои кадъра в Инстаграм - този път обаче плажът бе заменен от калифорнийския кънтри музикален фестивал Stagecoach.

И, разбира се, щом става дума за фестивал, посветен на кънтри музиката, емблематичният ангел на Victoria's Secret решава, че ще бъде изцяло в тон със събитието. И определено е подбрала най-добрата визия за случая - изрязани джинсови панталони и къс топ, съчетани, както подобава, с каубойски шапка и ботуши.

В част от снимките към Алесандра се присъединява нейната близка приятелка и колежка - моделът Луди Делфино. Която, както подобава, е изцяло в синхрон с каубойксия аутфит на Алесандра, пише HollywoodLlife.

И никак не е учудваща реакцията на 11-те милиона последователи на Амброзио, които се "надпреварват" да споделят своите мисли за привлекателния ансамбъл. "Див Запад", "Горещо, чувствено и съблазнително" са само част от оставените коментари.

Освен от своята приятелката, по време на фестивала бразилско-американският супермодел е  придружавана и от приятеля си модел Ричард Лий. Двамата са заедно от началото на 2021 г. и оттогава често са забелязвани заедно да се наслаждават на слънчевите лъчи и плажните ивици на красиви екзотични дестинации.