След като сключиха брак през 2017 г. Алексис Оханиян и Серина Уилямс определено изглеждат като една от най-стабилните известни двойки, с които следим какво се случва.

Серина Уилямс, Amazon Studios, документалният сериал за тенисистката и бъдещите им съвместни проекти

Серина ни готви изненада

Има какво да разкаже

Със сигурност силната им връзка се дължи на много фактори, като се оказва, че подкрепата е сред основните. В подкаста на Адриана Хъфингтън - What I've Learned, Алексис Оханиян решава да даде и точен пример за това.

38-годишният основател на Reddit казва, че преди пет години си е мислел, че е достигнал до висините на кариерата си. Но тогава половинката му е казала нещо, което го е накарало да преосмисли начина, по който работи.

По онова време Серина е казала на Оханиян, че работи по-здраво и усърдно дори от нея. Той, разбира се, първоначално си е помислил, че това означава, че върви по прав път, но половинката му е дала да разбере, че тези ѝ думи далеч не са комплимент.

Серина Уилямс е казала на половинката си, че ѝ харесва това, че работи усилено. И не само, че е успешен в сферата си, но и че обича това, което прави. Проблемът е, че Алексис Оханиян не е знаел как "да се изключва" от работата си.

Серина Уилямс, дъщеря й Олимпия и съвместните им тенис тренировки

Серина и Олимпия са супер тандем

Ще тръгне ли малката по стъпките на майка си

И тези нейни думи той е взел доста присърце, като е честен, че и до днес работи върху разграничаването на работата от свободното време, пише People.