Един от най-популярните ни родни модели Александра Богданска се озова на едно място заедно със световноизвестната си колежка Емили Ратайковски. И то не къде да е, а в Париж. Двете красавици присъстваха на представяне на нова козметика на една от най- популярните марки продукти за коса Kerastase.

Александра Богданска разкрива има ли нов мъж в живота ѝ

Има ли нов мъж в живота на Александра Богданска

И още любопитни подробности за живота на родния модел

За индиректната им среща разкри самата Александра Богданска, която публикува няколко сторита в личния си профил в Instagram. Освен кратки видеа от официалното събитие, родната инфлиенсърка не пропусна да публикува и няколко снимки на Емили Ратайковски, която е издебнала да направи, като не скри възхищението си към своята колежка. 

"Тя е на пет метра от мен, ще припадна от кеф", дори пише Богданска.

Снимка 639049

Източник: Instagram / aleksandra_petkanova

Фенове на бившата половинка на Даниел Петканов обаче не пропуснаха да отбележат, че Александра по нищо не отстъпва на Емрата. За събитието Алекс бе избрала стилен панталон, тип чарлстон, моден корсет-сутиен и елегантно черно сако. Косата й бе пригладена, а гримът семпъл.

Снимка 639048

Източник: Instagram / aleksandra_petkanova

Няма как да не обърнем внимание, че все по-често Александра Богданска е канена на световни представяния, ревюта и премиери. В края на август тя беше част от Филмовия фестивал във Венеция, а за визията си, за която се беше доверила на Pembe Kenan Couturе, след това говореше цял свят и дори попадна в класация за най-добре облечените знаменитости на червения килим на няколко модни издания.