Звездата от сериала "Викинги" Александър Лудвиг изобщо не си губи времето. За има-няма три месеца той направи три важни съобщения.

Александър Лудвиг, Лорън Диър и как актьорът съобщи на приятелите си, че се е сгодил

Защо Александър Лудвиг е най-щастливият мъж на света

Актьорът от „Викинги“ има страхотна новина

В началото на октомври - че е намерил любовта, в края на ноември - че се е сгодил, а в първите дни на Новата година - че вече е женен мъж.

28-годишният актьор и годеницата му Лорън Диър са се оженили на върха на планина в Юта, в близост до Солт Лейк Сити. "Моята съпруга, моят най-добър приятел, бъдещата майка на децата ми, тя е всичко за мен", написа той в профила си в Instagram. 

"Беше толкова луда година, но със сигурност постави нещата в перспектива. Животът е твърде кратък и не исках да прекарам още един ден, без да наричам тази красива жена моя съпруга", продължи актьорът.

Лорън Диър също съобщи новината в профила си, споделяйки цяла поредица снимки от събитието, от които можем да придобием представа за вълнуващото място и емоциите на младоженците. Тя не пропусна и домашния им любимец – кучето Ям, влязло в ролята на „свидетел“ на церемонията, по думите на Александър Лудвиг.

Актьорът все пак обеща, че когато нещата се успокоят, ще организират друго тържество със семействата на двойката, приятели и роднини.

"Но засега - любовта на живота ми, кучето ни, юртата на планински връх в средата на нищото звучи като перфектното начало", завърши той емоционалния си пост.

Александър Лудвиг, Лорън Диър и обяснението в любов, което актьорът направи публично

Александър Лудвиг е влюбен до уши

Дай Боже всекиму

Всички приятели и фенове на актьора, след които и звездите от „Викингите“, отправиха най-искрените си благопожелания към двойката, към които се присъединяваме и ние.